Spar 1000-vis av kroner per måned – Enkle tips..

Hei alle sammen!

Uansett om man har god eller dårlig økonomi, er vel alle interesserte i å spare mest mulig per måned.

Mange ganger tenker vi oss ikke om, og fortsetter akkurat som før fordi det er det vi har gjort i alle år.

Tenkte jeg skulle dele noen tips med dere, tips som har gjort at jeg selv har spart utrolig mye.

Sikkert mange nå som tenker at disse tipsene vil føre til at man både sulter, og ikke lever bra. Men det kan jeg garantere dere, dere vil leve like bra etter å ha prøvd disse tipsene som da dere levde med større forbruk av penger…

Her kommer tipsene!

TIPS 1

Vi alle føler på det at all mat har gått opp i pris, helt sinnsykt spør dere meg om hvor dyrt det har blitt.

Min nærbutikk ligger ikke langt unna meg, så det blir for det meste at jeg handler i den. Lettvindt å bare gå opp. MEN det er ikke bare positivt at den ligger så nære, for da er det veldig enkelt å handle flere ganger om dagen….noe som er helt unødvendig!! Men nå har jeg tatt meg selv i nakken, jeg vil bli mer økonomisk…

Butikken åpner kl 07.00, og stenger kl 23.00. Jeg har funnet ut at ved å gå ca 07.15 på morgenen ELLER cq 22.45 på kvelden, så er varer som er satt ned 50% ute for salg. Dermed sparer man utrolig mye ved å handle mat til halv pris. Og dermed også sette seg det målet at man IKKE trenger å handle på dagtid til full-pris.

TIPS 2

Alle har vel innboforsikring, og mange har også helårs reiseforsikring i tillegg.

En dag så tenkte jeg at nei nå skal jeg sjekke litt priser hos forskjellige forsikringsselskap.

Det er jo så enkelt å finne pris hos de forskjellige, bare å sette inn tallene de vil ha. Vipps så får man den månedlige prisen.

Jeg hadde forsikringene mine hos “Tryg”, men jeg endte opp med å bytte til “IF(Europeiske)”. Dermed sparte jeg ca 100,- kroner per måned for innbo- og helårs reiseforsikring, og alle monner drar vet dere.

Så mitt råd er at dere sjekker opp rundt på de forskjellige selskap, hvem vet kanskje DERE vil spare mer per måned på deres.

TIPS 3

Sjekk opp med din mobiloperatør, om de er villige til å gå ned i pris per måned for å beholde deg som kunde.

Ikke alle er vitende om at noen av operatørene kan faktisk gå ned på pris, ring rundt og fortell at du ikke er interessert i betale prisen du nå betaler. Jeg gjorde det, og fikk ned prisen faktisk 30% PLUSS at jeg gikk opp fra 3 til 5 GB inkludert i måneden.

Jeg forteller ikke hvilket selskap jeg fikk dette med, fordi jeg vet ikke om det er “lov” å gå videre med dette.

Men det er lov å spørre, så start i dag dere med å ringe rundt og “prute”. Ekstra penger på konto kan være en realitet for også dere !

TIPS 4

“Too Good To Go”

Anbefaler å laste ned denne app’n.

Nå er det kanskje ikke alle steder i Norge som har denne muligheten ennå, å kjøpe mat som er til overs. Men det finner dere ut enkelt ved å laste ned denne app’n, og skrive inn deres sted.

Ett eksempel fra i går….

Min sønn bestilte 2 stk. “varm mat” fra Meny. Hver kostet kr. 39,-, så det ble da kr. 78,- til sammen for begge posene.

I de 2 posene, var det 9 stk. plast-bokser med varm mat. Inneholdet var som følger….

*  Lasagne

*  Brun lapskaus

*  Lys lapskaus

*  Biff stroganoff

*  Vårruller

*  Pytt i panne

*  En rett jeg ikke vet navnet på

Vi spiste middag i går, lunsj i dag og skal spise middag i dag også. Ennå kommet vi til å få igjen mat som vi putter i fryseren, enkelt å varme opp senere.

Så som dere ser, det er ENORME mengder mat man får. Man sparer masse penger fra å kjøpe dette, pluss at man redder mat fra å bli kastet.

Vi skal også begynne å kjøpe bakervarer fra et sted, en gang hver uke kr. 45,-. Og da blir det brød for 2 personer i en hel uke for kun kr. 45,- per uke. Man legger det i fryseren og tar opp ved behov, dermed ferskt brød hver dag også.

Denne app’n anbefales på det sterkeste!!

Disse tipsene gjør at dere kan spare enorme summer hver måned. Jeg avslutter her nå, men kommer nok tilbake med flere tips etterhvert i fremtidige innlegg.

#forsikring #reise #innboforsikring #reiseforsikring #if #tryg #toogoodtogo #sparetips #sparetiltak


Send meg gjerne en mail: [email protected]

Ønsker du å få varsel når jeg poster innlegg, følg meg gjerne på Facebook HER

Sunn drikk, hjelper mot mye…deler MIN erfaring

(Husk at dette innlegget IKKE innebærer at man ikke skal bruke Antibiotika ved sykdom, dette innlegget handler kun om MIN erfaring etter legebesøk i Tyrkia. Og dette passet for MEG, men det er ikke sikkert det passer for deg).

Hei !!

Jeg er som jeg har,skrevet før, endel i Tyrkia. Og Tyrkia og Norge er veldig forskjellige land på stort sett alle måter.

En forskjell er hva legene i Tyrkia gir mot diverse sykdommer,  hva,de anbefaler av medisin.

I Norge da jeg har urinveisinfeksjon, får jeg alltid Antibiotika. Da jeg får urinveisinfeksjon i Tyrkia, er IKKE Antibiotika førstevalget deres ved urinveisinfeksjon. Og det syns jeg er utrolig bra, for man skal ikke bruke Antibiotika i tide og utide. Det kan føre til resistens, og det er veldig lite heldig om det kommer en dag da Antibiotika er det eneste som MÅ virke.

Jeg fikk beskjed om å lage hjemmelaget juice med forskjellige ingredienser. Den ene typen skal jeg nå dele med dere fine følgere….

JUICE AV SITRON OG AGURK

  • 1 agurk
  • 2 store sitron
  • 6 dl vann

Det finnes 2 måter å lage denne juicen på. Den ene måten er å bruke blender og ta alt av ingredienser oppi. Den andre et å gjøre det uten blender, som jeg har valgt å gjøre nå fordi min blender har stoppet å virke.

Først skjærer jeg av alt skall på sitronen, også det så mye som mulig av der hvite. Så deler jeg den opp i biter.

Agurken bruker jeg ostehøvel og tar av skallet, deler den så opp i biter.

Putter alt oppi en bolle og tilsetter vannet, “stamper” så alt sammen til det blir masse “saft”. Siler så alt oppi en flaske og setter kaldt. Sitron- og agurk-“kjøttet” putter jeg oppi et glass med lokk, og setter også det inn i kjøleskapet.

Når det skal drikkes, heller jeg opp i juicen fra flasken, og tar også litt av “kjøttet” oppi glasset. Dette spiser jeg da jeg har drukket opp juicen.

Denne drikken drikker jeg ett glass av på morgenen og ett på kvelden før sengetid.

Etter 1 uke eller 2, så var urinveisinfeksjonen borte…

Men denne hjemmelagede juicen er ikke kun bra for urinveisinfeksjon,  den renser også både lever og kropp. Hvertfall så gjør den det for meg. Frisk og god er den også, bare prøv selv.

Lykke til…

#juice #helse


Send meg gjerne en mail : [email protected]

Ønsker du å få varsel når jeg poster innlegg, følg meg gjerne på Facebook HER

AIRFRYER – En fantastisk opplevelse

Hei alle sammen !!

Lenge siden sist, men nå er jeg tilbake for fullt… Kommer med en oppdatering på livet mitt i et innlegg litt senere.

Jeg har hørt og lest masse om Airfryer, men aldri vært noe interessert i å prøve der. Lager stort sett all mat fra bunnen av, og dermed har jeg holdt meg til den gode gamle komfyren…

Men plutselig i desember, fikk jeg faktisk lyst å prøve airfryer. Dermed kjøpte jeg en, “Kyvol Premium Smart Airfryer” ble innkjøpt.

Vet dere hva ? En helt ny verden åpnet seg syns jeg, jeg er så utrolig fornøyd med den. Hittil har jeg ikke funnet noe man ikke kan lage i den, og alt blir mer saftig og godt er min mening. Så det vil komme mange tips/oppskrifter fra meg utover, laget i Airfryer.

Her kommer første….

SVINEKOTELETTER med masse godt tilbehør 

2 stk. Svinekoteletter 180 grader i 10 minutter, snu de etter 5 minutter….Møre og saftige ble de.

Tilbehør :

Hvitløks-oliven

Fetaost

Kryddersmør

Salat

Hvitløk (10 fedd)

Bieber (tyrkiske)

Purre


Send meg gjerne en mail : [email protected]

Ønsker du varsel når jeg har postet nytt innlegg,  følg meg på Facebook HER