Kul under armen, kreft ? + Tur på legevakta

Hei alle sammen, i dag er årets siste dag……og den startet alt annet enn bra for meg !!

Nå skal det sies at jeg har jo alvorlig grad av sykdomsangst, noe som igjen betyr at alt av “vondter” blir mye mer fremtredende på meg enn på de som ikke har denne type angst. Pluss lav smerteterskel også…..

I flere år har jeg hatt en liten kul under armen, på størrelse med en liten ert. Denne kulen har jeg jo fulgt med, og den har jo vokst litt gjennom tiden. Men med min angst så er jeg redd for kreft bestandig, derfor har jeg latt være å undersøke den. 

Siste 3 dagene nå, har den vokst veldig, og i dag var den på størrelse med en plomme faktisk. Rødt og veldig vondt var det også, og ikke minst så gnisset den veldig i og med den sitter under armen. Men å gå til legen sitter langt inne for meg dessverre, men i dag så jeg ingen annen mulighet pga smerten som var. Jeg dro til fastlegen, som selvfølgelig var stengt i dag. Nå tenkte jeg ikke over at det var nyttårsaften i det hele tatt, tenkte kun at det kun er min fine gode lege som får lov å sjekke meg for sykdommer…..den eneste jeg føler meg trygg på.

Så da endte det med at jeg dro til legevakta, der har jeg aldri vært før pga den er helt ny her. Ble møtt av utrolig koselig assistent i luka, som var så forståelig. Hun sa at egentlig tok de ikke inn denne type problem, fordi hun sa at jeg kunne ha ventet til fastlegen åpnet igjen om 2 dager. Men hun så hvor angst jeg hadde og hvor redd jeg var, så hun sa at helt klart så skulle en lege se på det. Fikk beskjed om å sette meg å vente, og med erfaring fra den gamle legevakten tenkte jeg at dette kom til å ta timer før jeg kom inn. Overrasket ble jeg, for etter 5 minutter ble jeg kalt inn…..livredd som jeg var.

Da jeg kom inn, traff jeg en veldig hyggelig lege. Han ba om å få se på kulen, og med en gang sa han at det var en “talgcyste” som hadde blitt veldig betent. Engstelig som jeg er, spurte jeg om han var sikker på at det ikke var kreft. Ja 200% sikker er jeg sa han, men nå skal vi skjære den opp og tømme den sa han. Gud jeg ble redd altså. La meg på sengen, og fikk bedøvelse. Plutselig ble jeg så uvel, så jeg kastet opp faktisk. Han sa det kom nok av at jeg var så redd, og også mulig jeg reagerte på bedøvelsen. Bedøvelsen var veldig vond faktisk….. Etterpå skar han den opp og tømte den for talg og blod. Alt var over på 10 minutter, veldig greit egentlig. De tok CRP, som viste under 5…..helt perfekt. Tok feber, null feber.

Så nå er jeg hjemme, bedøvelsen har gått ut så det er veldig vondt. Men hva gjør vel det så lenge jeg ikke hadde kreft 😉 

Skulle virkelig ønske jeg kunne ha sluttet å bekymre så mye over alt mulig. Og hele tiden tenke at alt er kreft, for alt er ikke kreft. Og dessuten får jeg gang på gang bekreftet at jeg er FRISK, alle prøver og alt viser at jeg ikke har noe kreft i kroppen. Men dessverre så er ikke en positiv tankegang enkelt for meg, som har alvorlige angst-diagnoser. Uansett hvor mye jeg vil, klarer jeg ikke tenke rasjonelt 🙁 

 

Send meg gjerne mail : [email protected]

Instagram : story_of_my_life3148

Facebook HER 

Smarte tips til opptil 5-6 utenlandsferier i året

Da ble det jammen meg et innlegg til i dag, ikke vært haha !!

I dette innlegget skal jeg komme med litt forskjellige tips, tips til hvordan gjøre ferien så billig som mulig. Men samtidig så mangler man ingenting på ferien, man lever ikke “fra hånd til munn” liksom….man mangler ikke noe.

FLERE FERIER I ÅRET

Nå er det mange som kun har mulighet til å reise på ferie til utlandet kun 1 gang per år, nettopp fordi de som oftes kjøper seg pakkereiser. Har man fridager/ferier flere ganger i året og har lyst til å reise på mer enn en reise per år så har jeg bra tips å komme med. Så lenge jeg fulgte mine egne tips på dette, kunne jeg faktisk reise opptil 6 ganger i året til utlandet. De fleste har 4 uker ferie året, så hvorfor ikke gjøre det til 4 utenlandsturer…. Jeg selv har reist med min sønn siden han var 4 mnd gammel, og jeg juger ikke om jeg sier han var på sikkert 50 utenlandsturer frem til han var 19 år. Jeg har aldri vært rik, og har kun hatt min lønn å reise for etter jeg begynte å reise med han alene. Men dette har gått veldig fint, nettopp fordi jeg har vært “lur” med bestillingene.

I og med jeg aldri reiser på charterturer, så har jeg reist med rutefly, noe som igjen betyr at jeg har kunnet kjøpe èn vei nå og èn vei da. Håper dere skjønner, det var sjelden jeg kjøpte tur/retur med engang fordi det ble for dyrt på kun en lønning. Så èn måned kjøpte jeg nedover-turen, neste måned kjøpte jeg returen….og i begge disse månedene la jeg av litt penger til lommepenger til oss. Og en annen måned til hotellet. Nå elsker jeg å reise, så dette gjorde jeg hver eneste gang jeg planla en reise. Og å planlegge gjorde jeg omtrent hver måned. Men det er slik man får til å reise mye om man ønsker.

Og et annet viktig tips, er at man må være fleksibel med tanke på at man ikke behøver direkte-fly. Jeg selv har på det værste reist via 4 flyplasser før jeg nådde min destinasjon, men hva så. Jeg vil heller det for å få reist mye….

FLYBILETTER

Jeg anbefaler som skrevet absolutt IKKE charterturer, som er en pakkereise. Fordyrer så utrolig mye, har jeg erfart i løpet av mine 30 år som alenereisende etter jeg ble voksen. Så jeg bestiller kun flybilletter, og kun èn vei av gangen. Nå skal jeg tipse om hvilke fly jeg pleier å bruke. 

  •  Norwegian ( til Europa og Thailand )
  •  Pegasus
  •  TUI ( fra England )
  •  Jet2 ( fra England )
  •  Turkish Airlines ( men her lønner det seg å bestille tur/retur med engang)
  •  Sun Express
  •  Thai Airways ( til Thailand )

HOTELL/LEILIGHET

Jeg har alltid brukt booking.com da jeg bestiller hotell eller leilighet. Og denne har jeg brukt i sikkert 20 år, uten noen form for problem som har oppstått. Denne siden er også et sted man bruker om man er på budsjett, fordi da man bestiller her så betaler man ingenting før man ankommer destinasjonen. Og det har to positive sider ved seg… Den ene er at da har man god tid å spare opp til man skal betale oppholdet, og den andre er at da har man mulighet til å trekke seg fra hele bestillingen om man ankommer destinasjonen og ikke liker hva man ser der og da. 

Et annet tips for oss som liker å spare litt, er at man bestiller seg leilighet. Ja jeg vet det er hyggelig å gå UT å spise da man er på ferie, men igjen….hva gjør man ikke for å få mulighet til å reise mange ganger i året. Så om man velger leilighet, lager man noen måltider der. Syns det er utrolig koselig jeg å lage frokost eller middag eller lunsj til oss, eller også noen ganger lager jeg alle måltider inne. Men dette bestemmer man selv, jeg også spiser ute en del selvfølgelig. 

TRANSFER TIL HOTELLET

Mange foretrekker både VIP og Taxi fra flyplassen til hotellet, og ja jeg har også gjort det.  Men tenker jeg da, er det verdt å betale ratt 500,- for èn vei, når man kan ta buss for kanskje 50 ? For meg spiller det ingen rolle om jeg tar buss, for de er så moderne så man merker omtrent ikke forskjell. 

Er dere ikke kjent på stedet dere ankommer til med fly, så bruk Google og søk dere frem til billigste måte man kommer seg fra flyplassen. I Tyrkia tar jeg kun flybussen, og det koster meg kun 17 lira( ca 25,-)……i motsetning til VIP eller Taxi som koster meg ca 500,-. Da sparer jeg gladelig de 475,- kronene altså, da har man kjapt spart inn 2,5 døgn ( 5 døgn om man tar dette tur/retur….som nesten igjen blir ei hel uke haha) på hotell 😉 Om man ikke skal ha 20-stjernes hotell da…..

MAT/DRIKKE

Om man skal lage seg mat i sin leilighet, kjøper man det i dagligvarebutikker. Og det er det overalt i verden, og mye billigere enn i Norge. 

Har man hotell, så får man jo ikke laget noe selv…..og da blir det dyrt med absolutt alle måltider på restaurant. Og da skjønner jeg folk som ikke har mulighet til å reise mer enn èn gang per år. 

UTFLUKTER

ALDRI bestill dette via deres flyselskap eller lignende, dette er så enkelt å Google seg frem til selv om hva dere kan finne på deres destinasjon. MYE billigere å ta en buss dit dere vil, istedenfor organisert via reiseselskap. Eneste man da mangler, er eventuelt en guide. Men det trenger man da virkelig ikke, man klarer å se å finne ut av ting på egenhånd. Når jeg klarer dette, klarer dere det også 😉 

————————————————————————————————

Nå er det vel noen lesere som tenker at jeg lever fra hånd til munn, og går glipp av mye når jeg er på ferie. Men der tar dere skammelig feil hvertfall. Vi har opplevd alt hva går an å oppleve på turer, for i og med vi bruker offentlig transportmidler så koster det “ingenting”. Og vi bruker også bena, og det er jo gratis 😉 Og noe spiser vi i leiligheten, og noe spiser vi på restaurant. Ingenting vi savner i det hele tatt, og alle våre reiser er godt bevarte minner !

 

Send meg gjerne mail : [email protected]

Facebook HER

Instagram : story_of_my_life3148

 

 

 

Filmtips med filmvisning

 Hei og god kveld !

 

Tenkte jeg skulle komme med 3 filmtips til dere, filmer jeg syns er meget fine. 

FIFTY SHADES FREED

Denne syns jeg egentlig er den fineste av disse 3 jeg skal tipse dere om. 

Denne er en av tre filmer i samme “serie”, og dette er den siste som er kommet ut i Norge. Denne er en erotisk film, som handler om Anastasia Steel og Christian Grey. Etter et storslagent bryllup, lever Anastasia og Christian en drømmetilværelse som ektefolk full av erotikk og luksus. Men mørke krefter truer. Noen er ute etter å hevne seg på Christian, og Anastasia må forsøke å finne ut av sannheten før de drives fra hverandre.

SKJELVET

Dette er en norsk katastrofefilm og dramathriller fra 2018. Den handler om Geolog Kristian Eikjord og hans fraflyttede kone Idun. I 1904 ble Oslo rammet av et jordskjelv med styrke 5,4 på Richters skala. Skjelvet førte til betydelige ødeleggelser. Men heldigvis, ingen menneskeliv gikk tapt. Geologiske undersøkelser viser at faren for et nytt og større jordskjelv kan være reell. Nesten ukentlig registreres det bevegelser i og rundt Oslo. Hva vil skje dersom et langt større jordskjelv treffer hovedstaden?

TITANIC

Verdens kanskje mest kjente kjærlighetshistorie, spilles av Leonardo Di Caprio og Kate Winslet. Denne filmen blir jeg aldri lei, så jeg har nok sikkert sett den 10 ganger om ikke mer. De finner hverandre om bord på jomfruturen til R.M.S Titanic, skipet som ikke kan synke. Men da luksusbåten kolliderer med et isfjell i Nord Atlanteren, snur den lidenskapelige kjærlighetshistorien om til en dramatisk kamp for å overleve. 

Elsker middagsserviset mitt jeg arvet etter mamma, er fra Firkløveren og heter “Gammeldags Jul”

 

Sendmeg gjerne mail : [email protected]

Instagram : story_of_my_life3148

Facebook HER
 

Pogaca – Tyrkiske rundtstykker med fetaost inni

Hei !

Tenkte jeg skulle dele med dere en oppskrift på tyrkiske rundstykker, de kan brukes ved siden av all mat. Noen ganger spiser jeg kun et rundstykke med drikke ved siden av, det holder i massevis fordi de er så mettende.

OPPSKRIFT

50 gr gjær

1 dl melk

1 dl naturell youghurt

1 eggehvite ( gjem plommen til senere)

1 dl olje

Ca. 600 gr hvetemel

FYLL

2 ss youghurt

2 ss olje

sesam 

2 dl fetaost

TILBEREDNING

Varm melken lunken og tilsett gjæren. Bland i øvrige ingredienser. Deigen skal heves ca 1 time.

Alle ingredienser til fyllet blandes sammen.

Når deigen er ferdig hevet, lager du boller av de. Putt fyllet inni hver av de og “lukk” igjen bollene. La de igjen heve ca 30 minutter, pensle så bollene med egget og ha på sesamfrøene. Stekes 200 grader i ca 15 minutter.

Afiyet olsun

 

Send gjerne mail på : [email protected]

Instagram : story_of_my_life3148

Facebook HER

 

En koselig kveld igår

Hei alle sammen !!

Jeg er ikke til vanlig noe særlig sosial av meg, liker godt å sitte hjemme. Å være alene gjør meg absolutt ingenting, liker det egentlig veldig godt. Å sitte alene i stillheten og surfe på nettet, ja det holder for meg. Men innimellom kan det bli for mye alenetid også, ikke så bra det heller. Fordi om man er alene, man får tid til å tenke så mye. Og da kommer det også veldig ofte dumme tanker, noe som jeg må prøve å unngå. Derfor passet det godt med en kveld ute i går…..var på tide ja.

Men i går fant jeg og min kjære venninne på at vi skulle gå ut en tur faktisk, og det gjorde vi. Vi møtte på så mange hyggelige folk ute, som vi ble kjent med. Kvelden i går var helt perfekt, og kunne ikke blitt bedre….

Men i dag kjenner jeg at formen kunne vært bedre haha, er alt annet en veldig opplagt kan man si. Men etter en vellykket kveld i går, kan man trygt si at formen i dag var verdt det hehe .

 

Send meg gjerne en mail : [email protected]l.com

Instagram : story_of_my_life3148

Facebook HER

Dolma – En tyrkisk forrett

OPPSKRIFT

250 gr. friske eller hermetiske vinblader

150 gr. langkornet ris

50 gr. pinjekjerner som du rister lett i stekepanne

2 løk

4 vårløk

Dill, mynte og persille finhakket

1,5 dl. olivenolje

1 sitron, saften kun

3 dl. vann

salt og pepper

FREMGANGSMÅTE

Dypp vinbladene litt i kokende vann til de blir myke. Bland ris, pinjekjerner, løk, vårløk og urter med ¾ dl olje og halvparten av sitronsaften i en stor bolle. Legg ett lag vinblader i bunnen av en litt bre kasserolle. Legg et vinblad på bordet med den ruglete siden opp og den glatte siden ned. Legg en skje med fyllet nær den flikete siden. Brett stilkenden av bladet over fyllet, brett inn sidene og rull sammen til en sigarformet pakke. Rull bladene løst sammen, fyllet sveller under kokingen. Legg pakken med skjøten ned i kasserollen. Fyll resten av vinbladene, eller til fyllet er brukt opp, på samme måte. Legg pakkene tett i tett i sirkler i kasserollen. Drypp resten av oljen og sitronsaften over. Dryss på salt og pepper. Legg en tallerken opp ned over pakkene så de ikke flyter opp. Hell på vann, legg på lokk og kok opp. Kok på svak varme i 50 minutter. Etterfyll med vann om det koker tørt. Serveres varme eller kalde, pyntet med sitronbåter. 

Dette er en veganer type, uten kjøtt…. Om ønskelig kan det tilsettes kjøttdeig som blandes sammen og legges inni bladene.

Afiyet Olsun

 

Send gjerne mail : [email protected]

Instagram : story_of_my_life3148

Facebook HER 

 

 

Min sønn mottok lettkledd bilde av meg, jeg dør snart……

Dette innlegget ble i utgangspunktet postet for ca 1 uke siden, men med feil bilde. Derfor slettet jeg det og poster et nytt nå med riktig bilde….

————————————————————————————— 

Hei !!

Normalt sett så pleier jeg å pynte til jul 1.søndag i advent, det er en tradisjon jeg har holdt siden jeg flyttet for meg selv for 34 år siden. 

Men denne julen trodde jeg faktisk ikke at jeg skulle klare å komme i mål i det hele tatt, samtidig som jeg selvfølgelig viste at jul skulle det bli i dette huset også. Jeg har jo ikke kun meg selv å tenke på, jeg har jo også  min kjære sønn. Og da er det en selvfølge at alt skal være som det pleier, med julepyntet hus og god mat på bordet….

Etter gårsdagens innlegg, så var jeg så langt nede, og er det fortsatt…. Da jeg våknet i morges var humøret alt annet enn bra, våknet med tårer i øynene faktisk. Første jeg tente på, var om hvem som har mottatt bilder av meg… Da jeg så på telefonen min, gikk det et støkk gjennom kroppen, kan sammenlignes med støt tror jeg. For der var det melding fra pappa`n til min sønn, HAN hadde mottatt bilde……av alle så ble også han valgt ut, noe jeg absolutt ikke syns noe om. Syns ikke om at noen mottar det selvfølgelig, men akkurat han og sønn min skulle jeg vært foruten…..for JA, til og med min sønn har mottatt bilde. Tenk dere det da, deres barn mottar lettkledd bilde av sine foreldre. Er ikke greit i det hele tatt, og det værste jeg kunne opplevd. 

( Dette bildet skrev han “Free sekx på, og sender rundt til folk )

Men god som han er, tok han det helt fint faktisk. Hva han tenker inni seg er en annen sak, men han beroliget bare meg og sa “ikke bry deg om det mamma”. Ufff tenke seg til 🙁 Den samme berolige tonen tok hans far til meg faktisk, så jeg kunne ikke vært mer glad for akkurat det…..

Håper også andre som mottar det, sier fra til meg for jeg trenger alt av bevis jeg kan få tak i…..for snart begynner kampen min mot rettferdighet, og for at den rette personen skal få sin straff !!

Nå skal jeg kose meg med litt snacks tenkte jeg, for huset mitt ble så koselig da vi var ferdig å pynte det. Jeg og min sønn har holdt på siden tidlig morgen <3

Ha en fin kveld dere…..

 

Send meg gjerne mail : [email protected]

Følg meg på Facebook HER

Instagram : story_of_my_life3148

 

” To Good To Go ” – Om du er lat og sulten…

Hei mine fine lesere !

Først vil jeg takke dere som leser min blogg, jeg klatrer oppover på listen og det er så gøy. Håpet mitt er jo selvfølgelig å få bli flyttet over til blogg.no, så jeg har flere muligheter….

———————————————————————————————

Her vil jeg komme med et utrolig godt tips. For det første så bidrar dette tipset til mindre matsvinn, og for det andre så er det perfekt for oss som innimellom er litt late hahaha. App`n heter ” Too Good To Go “

Er du sulten og ikke har verken tid eller mulighet, eller også ikke orker å lage mat…..ja så har du denne bra app`n som mankan bestille forskjellig mat/kaker fra, til en meget billig penge. Flere forskjellige priser….

Last ned app`n, bestill og hent…..enkelt og greit !

Her er dette jeg fikk i dag, det er hotell-frokost som vi bestilte fra Scandic Hotell Oslo Airport. Ser kanskje lite ut, men det var mer enn nok til meg, orket ikke alle potetene heller. Betalte kun kr.35,-

ANBEFALES

 

Send meg gjerne mail : [email protected]

Instagram : story_of_my_life3148

Facebook HER

Min kjære mamma…..

Da min kjære mamma gikk bort, valgte jeg å skrive en minne-tale til henne. Men dessverre klarte jeg ikke fremføre den selv, så presten gjorde det for meg. Her vil jeg dele den med dere…..

———————————————————————————————-

MINNETALE

Min kjære mamma….

Min kjære mamma ble brått revet bort fra meg. Himmelen har fått den fineste engelen som finnes, nemlig MIN kjære mamma.Det fineste og snilleste menneske på jord. Du levde for at andre skulle ha det bra, deg selv tenkte du aldri på. I ditt vokabular fantes ikke ordet “nei”. Det ordet brukte du aldri… Om du virkelig måtte si nei til noe, gråt du og fikk dårlig samvittighet. For du ville jo hjelpe alle. Man kunne komme til deg å be om all slags hjelp, til og med penger sa du aldri nei til å låne bort til folk. Så du var enestående, noe jeg håper folk du hjalp idag setter pris på deg som person…

Fra jeg var født har jeg kun hatt deg jeg har bodd sammen med. Alikevel har du vært både mor og far på samme tid, en “rolle” du uten tvil har bestått. Du har stilt opp for meg fra jeg ble født og til din dødsdag.

Husker du strålte som en sol 25.januar 1999, da kom ditt barnebarn Johnny Alexander til verden. Du var nemlig med på fødestua da han  ble født, sammen med hans far Johnny. Siden den dagen har du vært en enestående mormor/mimmi. Du har ikke bare fulgt opp din datter, du har også fulgt opp ditt barnebarn. Du har stått opp i ørska for å kjøre Johnny Alexander på skolen på Jessheim i mange år. Du gjorde det av glede for at gullet ditt skulle slippe å ta bussen. Du var utmerket på å skjemme oss begge to bort.

Vi alle tre har hatt uttallige turer sammen til syden, vært over alt. Har ikke oversikten, men det er mange. Vi har mange koselige minner fra våre turer sammen.

Du ble også “fille”tante til 6 nydelige barn…. Lasse, Elias, Nicklas, Patrick, Martine og Pernille. Dessverre så fikk du ikke se dem så ofte, noe du var veldig lei deg for til tider.

Jeg kommer til å sørge resten av min levetid, livet blir aldri som før. MEN vi må lære oss å leve med sorgen. Vi hadde utrolige fine samtaler de første dagene etter du fikk den STYGGE diagnosen, der vi fikk snakket om alt mulig…. Deriblant fikk jeg vite at du gråt ikke for at du var redd, du gråt ikke for at du hadde smerter og du gråt heller ikke for at du skulle dø……..DU GRÅT FORDI DU VAR REDD AT JEG OG ALEXANDER SKULLE GÅ DUKKEN ETTER TAPET AV DEG. Igjen så tenkte du på andre enn deg selv, slik du alltid har gjort. Vi lovet deg at du trengte ikke være redd for oss, for alt vi gjør heretter….gjør vi for at du skal være stolt av oss. Mamma du er i mitt hjerte resten av livet mitt, jeg kommer alltid til å ha deg som mitt forbilde. Det heter seg at “ingen er perfekte” , men det ordtaket gjelder ikke for deg mamma. For du er rett og slett perfekt, du har ingen feil…..du er snill og god tvers igjennom. Elsker deg så inderlig høyt, du er unik. Hvil i fred universets beste mamma og mormor….SNART møtes vi igjen mamma.

Bilde tatt av meg og mamma`s hender, 12 timer før hun døde….

———————————————————————————————————-

Send meg gjerne mail : [email protected]

Facebook HER

Instagram : story_of_my_life3148

 

Når man dør blir man høyt elsket….

God morgen alle !!

Har sovet så som så i natt igjen, mange tanker om alt som gjør at søvnen uteblir. Men tror jeg faktisk har blitt synsk på mine gamle dager også jeg, for jeg hadde på følelsen av at denne dagen kom til å bli trist…..og jeg fikk rett, ikke før våknet før det jeg fryktet hadde blitt til virkelighet. Men men sånn er det, livet er ikke forutsigbart i det hele tatt. Men nok om dette, og over på noe som er mye viktigere.

————————————————————————————————–

Sent i går kveld da jeg hadde på Nyhetskanalen på TV, fikk jeg plutselig høre at Norges Ari Behn er død 🙁 Noe så forferdelig trist, for en så god og empatisk man skal man lete lenge etter. Ari var en person som alltid så alle, uansett hvilke personer han møtte på sin vei så tok han de i mot med åpne armer. Jeg har alltid likt han, men fikk dessverre aldri tjangs til å møte han i virkeligheten dessverre.

Men det som irriterer meg noe grenseløst med hans bortgang, er at nå så er han plutselig høyt elsket av folket. Folket som før hans død, hadde kun negativt å si om han. Som kom med stygge kommentarer i kommentarfelt over hele internett, som aldri hadde et positivt ord å komme med om han. DET er stygt det, og kun de laveste av de laveste gjør sånn. De latterliggjorde han utallige ganger, stygge menneskene.

Men nå ser jeg kun positiv omtale av han, og det er jo selvfølgelig hyggelig å lese…..for han VAR en fin person. MEN hvorfor ikke sette pris på folk mens de lever da, da de er døde er det altfor sent. Det skulle alle nå sette seg ned å tenke over…..

Behandle de du har kjær på best mulig måte alltid, for det er altfor sent å gjøre det da de ligger i graven !!!!

HVIL I FRED KJÆRE ARI BEHN

(Bilde funnet på Google)

Send meg gjerne mail : [email protected]

Instagram : story_of_my_life3148

Facebook HER