Skulle ønske jeg var narkoman….

Hei….

10 dager siden siste oppdatering, igjen så går det mange dager i mellom mine innlegg. Det er fordi at om jeg skulle skrevet hver dag, hadde det blitt ensformig…..fordi dagene mine inneholder samme negative hele tiden dessverre.

(Bilde funnet på Google)

Men til overskriften, som sikkert virker brutal. Og brutal er den også, for det den virker som….er den. Jo jeg skulle ønske jeg var narkoman, og rett og slett rusa hele tiden. Nå tror dere vel at jeg har blitt gal som skriver dette. Men gal har jeg ennå ikke blitt, merkelig nok. Jeg mener det fult ut, at jeg skulle ønske rusen hadde fanget meg.

Hver jævla dag, sliter jeg med dødsangst og sykdomsangst. Det tærer så uendelig mye på både kropp og sjel, og ikke minst energi.

Mine angster går ut på at til enhver tid, er det noe som setter seg i hodet mitt. Noe jeg hele tiden tenker på at kan skje med meg, sykdom og død. En dag kan det være at jeg har magevondt, og tenker kreft. Neste dag kan jeg ha vondt i beinet, og tenker blodpropp. Hode kan værke, og jeg tenker hjerneslag….

Nå fortiden plages jeg med den samme tannen jeg tidligere har skrevet om. Det murrer og er litt hoven, den skulle vært trukket flere år tilbake….det er kun roten igjen av den. Dette gir jo infeksjoner, som igjen absolutt kan gi store komplikasjoner om det ikke gjøres noe med….faktisk i værste fall død. Men hva kan jeg gjøre da jeg har fullstendig panikk for å gå til tannlegen ?? Som skrevet tidligere, jeg er ikke redd for smerten. Jeg er redd for å dø av bedøvelse, eller dø av blodstyrtning ved trekking. Jeg er også redd for å ta 3D-bilde, fordi jeg er redd de ser kreft i munnen min. Jeg ønsker kun å ta vanlig bilde, som de gjorde før 3D kom. Men det tror jeg ikke lar seg gjøre….

Så nå gjør jeg ikke annet enn å gå fra speil til speil, eller se i kamera på telefonen om det hovner opp i ansiktet mitt av infeksjon. 

Jeg vil så gjerne gå å trekke tannen, men aner ikke hvordan. Akkurat nå gråter jeg store krokodille-tårer, i ren desperasjon over å ikke tørre å gå. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre snart, føler for å gi opp alt….

Tilbake til overskriften…. Hvorfor ønsker jeg å være narkoman og ruset, ingen normale ønsker vel det. Jo jeg er normal, men jeg ønsker å få en rus så jeg glemmer. Glemmer hverdagens redsel for alt, glemmer å huske på å se meg i speilet om jeg har blitt hoven, glemmer at jeg er redd for å gå til tannlegen å trekke…..og ikke minst, GLEMMER HVA SOM SKJEDDE 29.oktober i fjor… Jeg ønsker å glemme sorgen og savnet jeg har etter min kjære døde mamma, jeg ønsker å glemme å føle meg trist og gråte hver eneste dag.

Når jeg tar en sovetablett, kjenner jeg faktisk en god rus….og den varer til jeg sovner, beste følelsen for da glemmer jeg alt. Men jeg har dessverre ingen sovetabletter her i Tyrkia. 

Når jeg tar en halv tablett når jeg går panikk-anfall, får jeg også en rus…..glemmer alt for en liten periode, og så blir jeg rolig å sover. Men heller ikke de har jeg her i Tyrkia.

Nå har jeg fått tak i smertestillende på apoteket her, og faktisk så blir jeg litt rusa av den ene. Men varer kort tid…Dessuten får jeg litt magevondt av den, og da blir jeg redd igjen. Så 20 minutters rus hjelper ikke….

Ja jeg vet, ikke en bra utvikling på meg. Men jeg unnskylder det med at jeg har nådd en grense nå, det er fult i hode mitt. Og jeg aner ingen lys i tunnelen heller. Jeg har så mye bekymringer som jeg ikke klarer å løse, flere enn hva jeg har delt på min blogg…..som jeg nok heller aldri vil dele. 

Alkohol drikker jeg ikke for å få rus, alkohol gir meg ingenting annet enn mer angst. Så alkohol drikker jeg meget sjelden, kan nesten si jeg har slutta å drikke. Byr meg i mot…

Det har vært harde siste 7 år, etter jeg mista mamma og ikke har familie lenger. Bortsett fra min kjære fine gode sønn. Angsten og angstanfallene, depresjon, dødsangst og sykdomsangst, og katastrofetanker kom fortløpende…. Og toppet seg virkelig 29.oktober 2020 (dere kan lese det i bloggen, er i 5 deler). Og det å ikke kunne reise ut fra Tyrkia før saken min er ferdig, og det å gå igjennom rettsaker for så å vente på neste rettsak i april….det knekker meg rett og slett. 

Orker ikke skrive mer nå, ønsker bare å gå inn i en rus og ruse meg vekk fra bekymringer, redsel, anfall….og hverdagen… 

Jeg ønsker meg et godt liv, før det er for sent 🙁

————————————-

Ønsker du kontakt, send Mail : [email protected]

Ønsker du å få varsel når jeg poster et innlegg, «lik» gjerne Facebook-siden min HER

 

 

Lam og grønnsaker – OPPSKRIFT

Mat må jeg ha, uansett hvordan humøret er. Har dessverre begynt å »trøste»-spise føler jeg. Så må lage så sunne måltider som overhode mulig, da jeg også blir deprimert når jeg legger på meg mye. 

Jeg er så glad i lam, om jeg skal ha kjøtt til middag. Lam er dyrt her nede, men unner meg det en gang i blandt. Jeg skriver ikke menge på hva jeg bruker her, for det behøves ikke. Du tar så mye du selv vil.

——————————————

LAM OG GRØNNSAKER

Lam, Gulrot, Løk, Masse hvitløk, Potet, Paprika, Tomat, Olje, Vann, Buljong-terning.

Hell olje og vann i formen, del opp en buljong-terning og bare legg oppi. Skjær opp grønnsakene, og legg de utover. På toppen legger du kjøttet.

Sett formen på midterste rille. Ovnen settes på 200 grader, stekes i ca 1,5 time. Men du må følge med, fordi ovner steker forskjellig.

Godt måltid !

———-——————————-

Ønsker du å kontakte meg, send mail : [email protected]

Ønsker du å få varsel når jeg poster innlegg, «lik» Facebook-siden min HER

Følg meg på Snapchat HER

 

 

 

 

Et ærlig innlegg om min kamp for å overleve, dagene blir værre og værre…

Ennå en dag er over snart…. Jo dagene går dem, men de er ikke lette å komme igjennom. Jeg er på feil sted for øyeblikket, jeg skulle vært trygt hjemme i Norge isteden. Ønske jeg hadde vært i Norge og å fått den hjelpen jeg trenger i trygge omgivelser, med mitt språk og min kultur og min kjennskap til helsevesenet i det landet jeg er født og oppvokst i.

Ikke misforstå meg, jeg elsker den tyrkiske kulturen og også helsevesenet her. Snakker språket gjør jeg også, men allikevel hadde det vært best hjemme nå. 

Jeg går med en fryktelig vondt følelse i meg hele tiden, føler redsel og utrygghet, tenker konstant på rettssakene jeg går gjennom, lurer veldig på når jeg kan dra hjem. Gråter gjør jeg stort sett hele tiden, med opphold kun i blandt. Føler også ekstrem frustrasjon, noen ganger lurer jeg på om jeg overlever alt dette. Det er jo en enorm påkjenning det jeg har vært igjennom, og også det jeg går igjennom nå i ettertid. Skal love dere at det er ikke enkelt dette her, lyst å gi opp alt innimellom. 

Føler også ekstremt på en paranoia-følelse, om jeg kan kalle det for det. Jeg ser får meg merkelige ting, ting som sannsynligvis er kun noe jeg innbiller meg og som helt sikkert ikke vil skje. Men å tenke rasjonelt da disse følelsene dukker opp, er langt fra enkelt. Noe som er ubeskrivelig vondt å føle…. 

Noe av det jeg innbiller meg, skal jeg prøve å forklare her :

**. Når jeg hører det går i trappen i oppgangen min, innbiller jeg meg at det er politi som kommer. Og de kommer for å hente meg, og sette meg i fengsel her i Tyrkia. Jeg innbiller meg at tyrkiske myndigheter, eller jeg mener dommerne i rettssakene, at de ikke tror på min historie vedrørende hva som skjedde da jeg ble overfalt. Jeg ser for meg at de tror kun på overfallsmannen, og at jeg lyver. Ser også for meg at jeg blir dømt, og han går fri… 

Det samme gjelder om jeg ser politiet da jeg er ute, begynner og skjelve og blir livredd for at de skal ta meg med i fengsel. Tenker at de er ute for å lete etter meg…. **

Skjønner dere hva jeg sliter med ? Blir rett og slett snart både nervevrak og gal, for denne paranoiaen spiser meg opp innvendig. Uhyggelig følelse som ikke slipper tak. 

Andre ganger innimellom tenker jeg jo at, for det første sitter han i fengsel. Det har han gjort siden samme dag jeg ble overfalt, og sitter fortsatt inne….hvertfall til neste rettssak i slutten av april. Videre er det ingen som vet ennå, hva som skjer med han. Og siden han sittet i fengsel fortsatt, så må de jo tro på meg ? Hvis ikke hadde de vel sluppet han ut igjen, hvertfall så sier de det de som har greie på det. Skulle bare ønske jeg kunne bli kvitt paranoiaen, og tenke rasjonelt på dette. Men dessverre så tenker jeg heller bare mer og mer.

Snart er det natt igjen, og folk pleier å sove på natten. Men ikke jeg, jeg får ikke sove før det begynner å bli morgen. Og da sover jeg kun noen få timer. Så jeg er til de grader underskudd på søvn, og det gjør heller ikke saken noe bedre. Men jeg er redd for å lukke øynene mine, redd for å ikke høre om noen bryter seg inn og gjør meg noe vondt. Jeg føler jeg må ha oversikt over døra mi…. 

Kjenner virkelig på meg nå, at dette ikke går rette veien. Jeg skulle vært i kontinuerlig døgn-behandling føler jeg, og det går ikke her. Jeg betaler ca 500,- per psykolog time, og da kan man tenke seg hvor mye det hadde kostet om jeg skulle fått døgn-behandling. Så det sier seg selv at ikke går…. Men kroppen og hode mitt er sliten nå, det hoper seg opp veldig. Og frustrasjonen blir bare større og større, og tårene kommer oftere og oftere. Jeg slet med alvorlig angst før overfallet, og etter overfallet sliter jeg dobbelt opp. 

Så tiden får vise hvordan dette ender, har ikke mye positivitet igjen jeg dessverre….

————————————

Ønsker du å komme i kontakt med meg, send en Mail : [email protected]

Ønsker du å få varsel når jeg poster innlegg, «lik» min Facebook-side HER

Tipser dere om Youtube’ere som jeg følger + Litt om influencere

Jeg liker forskjellige Youtubere, men innrømmer at jeg er svak for reality-kjendiser faktisk. Liker veldig godt reality-programmer også, er så mye drama med de så er vel derfor jeg liker dem hahaha !! Neida, men syns det er gøy å følge de å se hvor langt de faktisk kommer, og å se hvor enorme summer de tjener. Helt utrolig ! Men det er faktisk mye jobb å være influencer, mange er så negative til de og mener de ikke fortjener de summene de får. Der er jeg totalt uenig, da jeg er av de få som virkelig kan forstå at for å kunne tjene gode penger må de faktisk jobbe hardt for det.

Nå er ikke jeg noen topp-blogger hahaha, men jeg ser hvor mye til og med JEG må jobbe(skrive) for å få lesere. Til og med lille meg kan bli sliten. Det er jo ikke bare å sette seg ned å skrive et innlegg, for så å poste det. Nei så enkelt er det absolutt ikke…. For du må jo vite HVA du skal skrive om å dele, og på samme tid må det være interessant det du deler. Også er det bilder du må ha med, og der igjen så må de også være av interesse for leserne mine. Så jo jobb er det, og topp-influencerne fortjener så visst det de tjener. Uten tvil !! 

—————————————-

De jeg tipser dere om, søker dere lett opp på deres navn på YouTube.

Men nå var det Youtubere dette innlegget skulle handle om, så her kommer de jeg følger :

—————————————-

Wasim Zahid

Wasim er en kjent lege, forfatter og foredragsholder i Norge. På sin kanal, kan dere følge hans liv. Han har blant annet delt om tiden hans da han ble smittet av Covid-19, både fra etter den positive testen og også ukene etterpå . I den forbindelse deler han symptomer han hadde, sykdomsforløp og sen-skader/virkninger. Han har mange fine filmer om absolutt alt, der han forteller veldig forståelig. Utrolig sympatisk lege/mann.

—————————————

Isabel Raad

Absolutt den største influencer vi har i Norge. Hun startet med ingenting, og har faktisk tjent opptil kr. 800 000,- på kun en måned. Utrolig bra jobbet, spør dere meg. Og hun fortjener hver eneste krone, for så mye som hun jobber i døgnet for å dele interessante hendelser i hennes liv….er bare utrolig. Hun er også forfatter, hun har sin egen TV-serie «Isabel», hun driver podcasten «Suzy & Konny. 

————————————-

Isabelle Eriksen

Også en topp-influencer, men aner ikke hvor mye hun har på det meste tjent på en måned. Men at hun tjener mer enn nok, er det ingen tvil om. Jobber hardt for pengene hun også, ikke vanskelig å hverken se eller skjønne. Hun har også skrevet bok, har egen podcast og har også sitt eget «merch» som hun selger online.

————————————

Yasmine San Miguel

Hun har jeg kun fulgt en uke faktisk, men har vist om henne en stund gjennom reality-program. Jeg begynte faktisk å følge henne fordi jeg kom over noe drama hun var involvert i på Instagram, og som jeg har skrevet så er jeg svak for andres drama HAHA !! Men tror det kan bli interessant å følge henne også, da også hun har mange planer/prosjekter på gang. Tiden vil vise…

————————————

Bianca Ingrosso

Om jeg ikke tar feil, er hun Sveriges største influencer. En søt dame med mange baller i luften, veldig spennende å følge hennes liv. Hun har også egen TV-serie, eier av kosmetikk-selskap. 1,2 millioner følgere på Instagram sier vel sitt til hvor stor hun er.

————————————

Eveline Karlsen

Hun har jeg fulgt i kun 3 uker, kom tilfeldigvis over henne på YouTube. Og det er jeg glad for. Mitt inntrykk er at dette er en jordnær person, veldig søt og med mange baller i luften hun også. Spennende å følge hennes hverdag. Hun er også TV-profil og forfatter.

————————————-

Dette var da de jeg følger regelmessig, og får varsel når de poster en video. Håper dere likte tipsene jeg kom med, men vi er jo ikke like så kan ikke regne med at alle skal like de.

————————————

Ønsker du å kontakte meg, send meg Mail : [email protected]

Ønsker du varsel når jeg poster innlegg, «lik» Facebook-siden min HER

 

Idag har jeg hatt en god dag + Masse bilder

Hadde tenkt å stå opp tidlig, for å rekke solen på min balkong. Vi har hatt ca 1 uke med bra vær nå, faktisk vært oppe i 36 grader i solen. Men solen forsvinner fra min balkong ca kl 12, så derfor må jeg tidlig opp om jeg skal få litt sol på kroppen. På denne tiden av året, er det ikke uholdbart varmt i sola, så derfor skulle jeg ønske solen varte lenger på min balkong. Men når sommeren og varmen slår til, da er jeg glad solen ikke er på balkongen lenge. Men man kan ikke få alt man ønsker seg heller HAHA ! 

Men i og med jeg ikke sover normalt på nettene, så sover jeg ofte lenger utover dagen dessverre. Glemte å sette på klokka idag også, så våknet ikke før 10.30. Så ble kun ca 2 timer å sole meg.

Men jeg fant råd…. Min russiske venninne jobber hos min gamle utleier, som igjen er et leilighetskompleks. Der er det basseng, men selvfølgelig ikke fylt opp nå. For det første er det ulovlig å fylle det opp nå pga Covid-19, og for det andre er det for tidlig på året til å bade i basseng. I fjor fylte folk opp bassengene midten av juni, blir spennende å se når de fylles i år. I og med jeg ikke har basseng her jeg bor, pleier jeg å gå til denne familien å være der på dagene. Har også et annet sted hvor jeg kjenner eierne, som jeg også kan være om jeg vil. Greit med bekjente her og der her nede…. 

Jeg gikk nå hit idag, og satte meg utenfor i bare bikini-toppen og et skjørt. Deilig temperatur, å sitte å sole seg i. Samtidig skravlet med min venninne og min gamle utleier. Drakk te og hadde en kjempefin stund med de. Pleier å gå hit på dager angsten min er »under kontroll», og jeg føler meg ok. Et godt tidsfordriv, og dagen går på en god måte.

Jeg dro innom basaren idag, der har de så godt utvalg i friske og gode grønnsaker. Hadde gått tom for endel, så fant ut at jeg like gjerne skulle dra innom på vei hjem. Har jo scooter, så går veldig greit og raskt å komme seg overalt.

Da jeg kom hjem, var klokken blitt allerede 16 og snart tid for middag. Men ble plutselig trøtt, så fant ut at jeg skulle lukke øynene en halv time. Dumme meg, en halv time ble til 3,5 time…..dermed er min nattesøvn helt sikkert borte, kan egentlig ikke legge meg i det hele tatt på dagen. For da får jeg hvertfall ikke sove på natten. Men men gjort er gjort. 

Til middag dag ble det kyllingklubber, sigara böregi og salat og haydari. Sigara Böregii er rett og slett yufka-deg med feta lignende ost inni, blandet med godt krydder. Haydari er omtrent det samme som Tatziki, for dere som vet hva det er. Middagen ble helt nydelig. Er så matlei, men dette smakte.

Nå er klokken 21 her, og nå skal jeg kun bruke kvelden på å poste innlegg til dere. Så se på noen YouTube‘ere, skal skrive et eget innlegg om tips til gode underholdende YouTube’ere senere i kveld. 

Ha en flott kveld alle sammen, ta vare på hverandre…

———————————-

Ønsker du å komme i kontakt med meg, send gjerne mail : [email protected]

Ønsker du å få varsel når jeg poster innlegg, «lik» Facebook-siden min HER