Middagstips for 1 hel uke for under 300,- kroner, med oppskrifter…

Dette tipset kan fint 2 personer benytte seg av, og dermed ha levd utrolig billig i en hel uke. Om dere er som meg, så har jeg lett for å bruke masse penger på mat i måneden, og det vil jeg ha en slutt på. Må bli mye mer økonomisk, og ikke minst tenke på at jeg vil unngå mest mulig matsvinn også. Og et annet tips er, at aldri gå på butikken sulten….for da handler jeg mye mer enn nødvendig, får liksom lyst på alt mulig da.

MANDAG  Ca. kr. 26,- 

Fiskegrateng Firstprice

Poteter

Gulrøtter

TIRSDAG  Ca. kr. 26,- 

Tomatsuppe

Kok makaroni og 3 egg. Finhakk 1 løk og fres den i olje, tilsett 2 bokser hakket tomat. Ha oppi 2 buljong-terninger og ca 6 dl. vann. La småkoke i ca 10 minutter. Ha i salt, pepper, timian og basilikum alt etter eget ønske. Ønsker du en jevnere suppe, kan du bruke stavmikser i kjelen.

Server med brød, kokt egg og makaroni.

ONSDAG Ca. kr. 33,-

Pasta med parmesan

Stek kjøttdeig. Lag kjøttsaus av hermetiske tomater og løk, men nå med mye mindre vann. Bland alt i en kjele. Kok pasta, strø parmesan over maten på tallerken. 

TORSDAG Ca. kr. 52.,-

Laks

Legg lakseskivene i en ildfast form og sett inn i ovnen. Kok opp poteter og resten av brokkolien fra mandag. Servèr med rømme om ønskelig.

FREDAG Ca. kr. 47.,-

Taco

Stek kjøttdeig og bland inn tacokrydder. Kutt alle grønnsaker. Løk, salat, tomat og agurk. Serveres med rømme, mais, salsasaus fra kit og tacoskjell.

LØRDAG Ca. kr. 55.,-

Chili Con Carne

Kutt opp løk, hvitløk og gullrot på forhånd. kok opp ris. Brun kjøttdeig sammen med løk og hvitløk. Hell over tomatene du kjøpte og la det surre i noen minutter. Bland inn chilibønner, gulrot, fersk chili og krydder. La dette surre litt sammen, hell så risen oppi kjelen og bland dette godt. 

Servèr gjerne med brød og en liten salat av det du har av grønnsaker.

SØNDAG Ca. kr. 25,-

Grønnsakssuppe med grovbrød

Skrell grønnsaker og del dem i små terninger. 4 gulrøtter, noen poteter, en halv kålrabi og en purreløk. Kok opp vann og salt. Ha i grønnsakene og kok i noen minutter til de er møre. Tilsett kyllingstrimler når grønnsakene nesten er kokt.
Smak til med buljong og eventuelt litt salt og pepper. Ha gjerne litt hakket persille over suppen ved servering.

Servèr gjerne med brød eller flatbrød

 

Send meg gjerne mail : [email protected]

Instagram : story_of_my_life3148

Facebook HER

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg