Kylling-gryte med bulgur-ris, gårdsdagens middag…

Ny dag nye muligheter heter det visst, men ikke lett å se nye muligheter innenfor 4 vegger hahaha !

Er så spent på morgendagen, da vi får nye opplysninger fra myndighetene her. Da får bi vite om vi fortsatt har restriksjoner eller ikke. Noen restriksjoner blir det helt sikkert fortsatt, men hva det blir aner foreløpig ingen her. Blir det fortsatt så vi har portforbud om natten? Åpnes restauranter og barer? Ja alt dette får vi vite i morgen, og det gleder jeg meg til…

Jeg har totalt gått tom for ideer når det kommer til hva jeg skal lage til alle måltider. Også vil jeg det skal være Sundt, da jeg vil gå ned noen kilo etter vinterens portforbud og masse inntak av usunne ting. 

Igår ble det kylling-gryte med bulgur-ris til, er ikke sundt pga risen, men bedre enn ingenting. 

Dårlig bilde, men ble veldig godt…

KYLLINGGRYTE MED BULGUR

  • Kylling
  • Hvitløk
  • Løk
  • Krydder

Stekte alt i sammen i panna.

Bulgur ris

  • Vann
  • Buljong-terning
  • Chilliflak
  • Bulgur
  • Tomat

Kok opp vann og buljong og chilliflak, tilsett risen og kok til nesten ferdig. Tilsett oppskjætt stor tomat, la dette koke sammen til alt er ferdig. Ta av platen og sett på lokk.

Sett kylling-gryten på platen igjen og varm den. 

Vipps så har du en enkel, rask og god middag.

—————————————

Ønsker du varsel når jeg poster innlegg og går LIVE, «lik» Facebook-siden HER

Send gjerne mail: [email protected]

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg