1. Hei.
   Jeg har lest gjennom bloggen din og kjekt at du vil dele erfaring/følelser rundt temaet angst.
   Selv sliter jeg med helseangst og sosialangst. Jeg går i en “angstgruppe” der vi deler erfaringer, følelser, opplevelser som trigger/utløser angsten. Det er givende og lærerikt å dele erfaringer med andre som er i samme situasjon. Vi vet og føler med hvert enkelte, for i vet hvordan det er.

   Angst er en tilstand/lidelse, og viser forståelse for enkelte som sier “ja men da må du bare skjerpe deg eller ikke tenk mer på det”. Det som ikke kjenner til angsten (selv om de vet begrepet av ordet angst), forstår ikke hva angst er og hva ngsten gir oss, det er bare de som har angst, som kjenner til denne følelsen. Svært ubehagelig, tidskrevende, søvnløse netter, urolighet på jobb/sosialt/alene/, listen er lang. Angsten er i kropp/hode/hjerte – alt angsten gir oss kjenner man fra topp til tå.

   1. Hei !

    Tusen takk for at du leser bloggen min, og takk for at du tok deg tid til å kommentere ❤️

    Du har helt rett, de som ikke har kjent på angst selv, aner ikke hva det vil si og ha angst. Ikke minst så aner de ikke hvor mye angst rett og slett lan ødelegge livet til folk. Det er så enkelt å si «skjerp deg», eller «se lyst på livet, og det går bra». Mange tenker også at vi er ikke så syke fordi vi enkelte dager kan se både glade og friske ut. Men det er kun vi selv som vet hvordan vi har det innvendig….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg